Programare service online

Programare online la toate orele disponibile in Service

Sistemul de programare online la toate orele disponibile in Service

Sistemul nostru de programare online va ofera accesul optim la toate orele disponibile in Service

Programare online

Accesorii pentru autovehiculul dumneavoastra

Descoperiti produse potrivite autovehiculului dumneavoastra.

itp

ITP la Serpico Craiova.

14.06.2021

Programează acum verificarea tehnică periodică.

Afla mai multe

Aplicatii utile pentru autovehiculul dumneavoastra

Aici gasiti aplicatii utile pentru marcile noastre.

Sunteti interest de diverse aplicatii pentru autovehiculul dumneavoastra? Aici gasiti aplicatii utile pentru marcile noastre.

Serviciile noastre

Statie ITP

Statie ITP

Linia ITP acreditata RAR asigura verificarea tehnica periodica a masinii dumneavoastra. Pentru o programare ITP va rugam sa ne contactati la tel: 0731 099 429 sau email: service@serpico.ro
Express Service

Express Service

Lucrari de complexitate medie sunt rezolvate cu maxima operativitate, cum ar fi: schimb ulei, placute frana, igienizare climatizare.
Receptie directa

Receptie directa

Un serviciu de verificare in prezenta clientului, dedicat fiecarei marci in parte, menit sa va ofere din prima clipa siguranta ca “sunteti pe maini bune”. Noi va oferim consultanta. Dumneavoastra decideti.
Tinichigerie

Tinichigerie

In atelierul nostru de tinichigerie masina dumneavoastra va fi readusa in starea originala. Efectuam reparatii de calitate superioara, cu garantie si la preturi accesibile oricui. Pentru a discuta cu unul dintre consilierii nostri pe probleme de tinichigerie va rugam sa consultati meniul "Echipa" din pagina principala. Acolo veti gasi datele de care aveti nevoie
Vopsitorie

Vopsitorie

In vopsitoria noastra ultramoderna utilizam vopsele ecologice pe baza de apa. Personalul nostru calificat va garanteaza lucrari de vopsitorie de calitate superioara cu garantie. Pentru a discuta cu unul dintre consilierii pe probleme de vopsitorie va rugam sa consultati meniul "Echipa" din pagina principala.
Tratamente speciale

Tratamente speciale

Oferiti-i masinii dumneavoastra ingrijirea de care are nevoie. Vopseaua isi pierde stralucirea si se matuieste din cauza caldurii, a frigului sau a prafului. Tratamente periodice mentin aspectul impecabil al masinii dumneavoastra. Masina dumneavoastra va reprezinta!
Depozitare roti

Depozitare roti

Uitati de efortul de a gasi un loc pentru rotile pe care trebuie sa le schimbati! Noi va asiguram inlocuirea si depozitarea rotilor si anvelopelor de iarna/vara la un pret special. In plus, beneficiati de o verificare gratuita a masinii la înlocuirea si depozitarea, timp de un sezon, a rotilor sau anevelopelor. Gasiti ofertele noastre aici: https://www.serpico.ro/noutati 
Anvelope

Anvelope

Informati-va asupra ofertei noastre de anvelope, pentru ca, atat vara cat si iarna sa rulati in conditii de siguranta.
Programare telefonica

Programare telefonica

Termenul de programare pentru masina dumneavoastra il stabilim telefonic. Piesele de schimb se livreaza in timp util si asteptarea la receptie se reduce semnificativ, deoarece totul este pregatit! Pntru consiliere service formati 0725 204 204. Consilierul Clienti Serpico va asigura tot suportul necesar in stabilitrea unei programari.
Finantare - consiliere

Finantare - consiliere

Prin Porsche Finance Group Romania va oferim cele mai avantajoase oferte de finantare. Porsche Finance Group Romania
Spalatorie

Spalatorie

Statia noastra de spalatorie auto utilizeaza produse de calitate pentru infrumusetarea masinii dumneavoastra.
Accesorii, Shop

Accesorii, Shop

Pentru fiecare cate ceva! La noi gasiti oricand articole din domeniile: siguranta, confort, sport, optica, imbracaminte, antifurt si obiecte reprezentative, pe care le puteti oferi cadou celor dragi.
Cafeterie

Cafeterie

Cat timp aveti masina in Service, va puteti relaxa la o cafea, sau puteti citi o revista auto intr-o ambianta placuta si prietenoasa.
Serviciu tractari

Serviciu tractari

Non-stop pentru dumneavoastra! Mobilitate chiar si in caz de imobilizare. Trebuie numai sa apelati numarul +40 745 945 398 si veti beneficia de ajutor prompt.