Companie

2000

Misiunea noastră catre dumneavoastră:

Dealershipul nostru este caracterizat prin experienţa de peste opt ani, a celor peste 60 de angajaţi, care se consideră membri ai familiei Volkswagen. Ei lucrează împreună formând o echipa profesionistă al carei scop este acela de a oferi clienţilor cele mai bune servicii posibile. Angajamentul, spiritul de echipă şi dorinţa permanentă de a atinge perfecţiunea reprezintă cele mai importante componente ale succesului nostru. Activitatea se desfasoară într-o infrastructură deosebiă, formată dintr-un service şi un showroom Volkswagen, construite la standarde occidentale, după normele Volkswagen AG.

Managementul Serpico crede cu putere că singura cale de a conduce cu succes un business constă în a face din nevoile şi aşteptările clienţilor cât şi cele ale angajaţilor, o prioritate. Serpico recunoaşte că succesul depinde de o continuă depăşire a aşteptărilor şi işi propune să işi trateze clienţii şi angajaţii cu onestitate, integritate şi corectitudine.

Chiar si online reuşim să oferim servicii complete ca dealer. Căutaţi o lista de preţuri? Putem să v-o oferim. Vreţi să comandaţi piese si accesorii? Nici o problema. Vreţi o programare la service? Doriţi să faceţi un test-drive? Să vă configuraţi o maşină? Da, şi asta putem sa facem. Doriţi să evaluaţi posibilităţi de finanţare şi să vedeţi care va fi rata lunară? Folosiţi calculatorul nostru online.

Permiteţi-ne să vă facem cunoscută echipa noastră, să vă prezentăm automobilele Volkswagen si  Autovehiculele Comerciale Volkswagen. Putem să vă ajutăm să găsiţi exact ceea ce căutaţi. Ştim că timpul dumneavoastra este preţios. Suntem convinşi că veţi găsi site-ul nostru ca pe o cale rapidă de căutare a automobilului potrivit. Dacă aveţi nevoie de asistenţă în timpul vizitei online, trimiteţi-ne un e-mail şi vă vom răspunde prompt.

Este sarcina noastră ca zi de zi să îmbunătăţim  calitatea serviciilor oferite, cât si fiecare aspect al relaţiei cu clienţii noştri. Vă invităm să ne împărtăşiţi impresiile dumneavoastră